Facebook    Twitter
Your Choice Catering Delft Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Marconiweg 85
2627 BA Delft
tel. 015 - 7440070

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Delft

Barbecue

Als u dacht dat een barbecue alleen in beeld komt voor uw feest als het zomers warm is, dan heeft u het mis! Your Choice Catering Delft houdt het hele jaar barbecues en grillfeesten. Een barbecue is namelijk geschikt voor elk privé feest en ieder zakelijk event. Bovendien is een barbecue altijd sfeervol en gezellig, ongeacht welk jaargetijde het is. Heeft u een winters personeelsfeest of een lente achtige bruiloft? Ook dan zijn onze barbecues niet te versmaden!

Persoonlijk overleg

Your Choice Catering Delft heeft een barbecue voor elk communiefeest, iedere bruiloft en elk bedrijfsfeest. Onze barbecue assortimenten bieden voor elk wat wils, van hamburgers tot gemarineerde biefstuk en allerlei super smakelijke bijgerechten. Your Choice Catering Delft onderhoudt persoonlijke contacten met alle klanten, dus als u andere afspraken wilt maken dan staan wij daar zeker voor open. Heeft u dieetwensen, vegetarische gasten of wilt u wijzigingen op een ander gebied? Klik op onze drie standaardpakketten en kijk wat u allemaal voor heerlijks te wachten staat.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Comfortabel barbecueën op kolen of gas

Heuse barbecuefanatiekelingen zweren bij de smaak van de kolenbarbecue, terwijl anderen juist het comfort van de gasbarbecue prefereren. Your Choice Catering Delft kan u geruststellen: al onze barbecues zijn topgrills die het voor iedereen gemakkelijk maken om vlees, vis en vegetarische producten perfect op temperatuur te barbecueën. Absoluut veilig en ontzettend lekker!

Your Choice Catering Delft verwent uw gasten met steaks, zalm, rundvleesspiesen, hamburgers en gamba's die op smaak op tafel verschijnen. Alle benodigde materialen, serviesgoed, bestek en servetten krijgt u bij de prijs inbegrepen. En heeft u iemand nodig die de barbecue bedient? Dan hoeft u ons dat alleen maar te vragen en wij staan graag voor u klaar!

Uw barbecue voor een concurrerende prijs

Your Choice Catering Delft maakt van uw barbecue een geweldige belevenis, zowel wat het eten als wat de sfeer betreft. Vlees, vis en groentes van topkwaliteit en dagvers. Voor vegetariërs hebben wij diverse vleesvervangende producten en onze salades en sauzen zijn vermaard om hun huisgemaakte, rijke smaak. U regelt zo'n heerlijke barbecue al voor de zeer concurrerende prijs vanaf € 13,50 per persoon. En de afwas? Die nemen wij gewoon mee na afloop!

Barbecue is een belevenis

Your Choice Catering Delft is ervan overtuigd dat barbecueën meer is dan lekker eten. De hele sfeer er omheen, uw gasten, de plek, het is een mix die zorgt voor een geslaagd event en daar kunt u bij ons vast op rekenen! Heeft u er bijvoorbeeld ook aan gedacht dat wij u kunnen voorzien van een toetje? Ons nagerechtenassortiment is werkelijk het paradijs op aarde voor iedere dessert liefhebber. IJs, gebak, bavarois, u kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het mogelijk voor u. Kijk naar ons nagerechten aanbod en laat u inspireren!

Speciaal drankarrangement bij uw BBQ

Bij uw jubileum, bruiloft, winkelopening of andere festiviteit verzorgen wij een perfecte barbecue. En daar hoort natuurlijk ook een lekker koel glaasje bier, wijn of fris bij. Ons speciale aanbod houdt in dat u onbeperkt mag genieten van ons Hollandse assortiment voor de prijs van € 7,50 per persoon. Wilt u meer weten over alle voorwaarden? Bel of mail ons dan en wij laten u precies weten wat wij u te bieden hebben.

Bel gratis naar 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Het verplicht u tot niets!