Facebook    Twitter
Your Choice Catering Delft Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Marconiweg 85
2627 BA Delft
tel. 015 - 7440070

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Delft - Private dinners

Private dinners - ultiem genieten

Bent u op zoek naar een bijzondere invulling van uw avond, dan is een private dinner een aanrader. Onze chef-kok bereidt de meest hoogstaande culinaire gerechten voor u en uw gasten in uw eigen keuken. Is dat geen fantastisch cadeau aan uw partner, uw gezin of uw zakelijke relaties? U begint de avond met een overheerlijke amuse en vervolgens gaat u over naar het voorgerecht. Geniet van een heerlijke kreeftsalade in een citroenboter of gebakken lamsrack in rozemarijnolie. En voor het hoofdgerecht kunt u smullen van bijvoorbeeld zeeduivel medaillon. Als afsluiter van een dergelijk verwenmenu zou u een heerlijk dessert zoals een kaasplateau of smakelijke crêpes Suzette zeker niet afslaan! Heeft u zelf goede ideeën voor het menu? Laat het ons weten en wij doen ons best voor u.

Private dinner van topkwaliteit

Your Choice Catering Delft heeft bij al haar cateringconcepten kwaliteit en vakmanschap bovenaan staan. Niet alleen onze kok, maar ook de keukenbrigade en het bedienend personeel is uitstekend getraind in het verzorgen van een private dinner dat garant staat voor een gastronomische belevenis waar u nog lang over napraat. Alle producten zijn dagvers en persoonlijk uitgezocht voor u. Wat te denken van een tartaartje van zalm en mierikswortel? Of ossenhaas met wilde bospaddenstoelen en een rode portsaus? Hoe klinkt een proeverij van gazpacho, brie- en Thaise curry soep? Als muziek in uw oren, toch? En als u zelf bepaalde wensen of suggesties heeft, komen we u daarbij graag tegemoet. Dat geldt overigens ook voor de wijnkeuze. Onze sommelier adviseert u graag over passende wijnen en als u een eigen wijnvoorkeur heeft, hoeft u ons dat alleen maar te laten weten.

Menu inpressie        

Private dinner - perfect cadeau

Genieten van lekker eten, heerlijke wijn en goed gezelschap is het ultieme genieten. Een private dinner is een perfect cadeau voor uzelf en degene die u liefheeft. Maar een private dinner is ook een aangename manier om zaken te doen met uw zakelijk netwerk. In de ongedwongen sfeer van uw eigen huiskamer of een andere locatie van uw keuze kunt u het aangename met het nuttige verenigen. Zelfs als u geen eigen keuken ter beschikking heeft op de plek waar u het private dinner gepland heeft, kunnen wij zorgen dat alles ter plaatse bereid wordt. En bovendien ruimen wij na afloop gewoon alles weer op. Uw keuken zal er uitzien alsof er niets gebeurd is!.
Afhankelijk van uw wensen en uw budget, kunt u een private dinner bestellen van drie tot acht gangen. Is uw groep groter dan 8 personen, dan komen wij sowieso voor u koken en als uw gezelschap kleiner is, doen we dat voor een bedrag vanaf € 500,00. Bel of mail ons voor de mogelijkheden en wij vertellen u alles over een private dinner in uw vertrouwde omgeving.

Private dinner - styling

Tijdens een private dinner zal onze chef u bij iedere gang op een aanstekelijke manier vertellen wat u eet. Onze passie voor eten en drinken brengen wij namelijk graag op u over. En niet alleen het culinaire plaatje moet kloppen, ook alle randvoorwaarden moeten in orde zijn. Your Choice Catering Delft presenteert alle gerechten op een smaakvolle manier en de aankleding van de tafel wordt daarbij ook niet uit het oog verloren. Samen met u maken we afspraken over de ambiance, de styling en de sfeer die u wilt creëren. Want ook op dat gebied staat ons bedrijf zijn mannetje!

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Waar wacht u nog op? U kunt culinair genieten op topniveau en doet er tegelijkertijd nog iets goeds mee voor stichting Make a Wish Nederland. Dat mag u niet aan uw neus voorbij laten gaan!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.