Facebook    Twitter
Your Choice Catering Delft Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Marconiweg 85
2627 BA Delft
tel. 015 - 7440070

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Delft - Entertainment

Welk feest of evenement u ook van plan bent om te organiseren, er hoort altijd een vorm van entertainment bij. Your Choice Catering Delft helpt u graag om (live) muziek, toneel of animatie te regelen voor uw bruiloft, examenfeest of personeelsdag. Een DJ, een live band, een goochelaar, noem het maar op, wij zorgen ervoor dat u precies dat entertainment krijgt dat u voor ogen heeft. Met uw ideeën en ons netwerk maken we van uw feest een super geslaagd event voor alle gasten!

Entertainment dat past bij uw feest

Your Choice Catering Delft heeft persoonlijk contact en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. We hanteren een werkwijze die helder en open is, met communicatie als belangrijkste element. U bepaalt welke catering, welke materialen en welk entertainment u graag wilt en vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Wij zijn gezegend met een geschoold en ervaren team dat niet voor één gat te vangen is. Zij gaan door waar anderen ophouden! Heeft u een speciaal genre in gedachten zoals een country & western band of een Nederlandstalig zangduo? Of wilt u een soort mini-pretpark op uw locatie om de kids te amuseren? De ervaring die wij sinds twintig jaar hebben opgedaan, heeft gezorgd voor een groot netwerk waaruit wij kunnen putten. Dat betekent dat ons aanbod nogal divers en omvangrijk is. Bovendien kunnen we u door onze contacten zeer concurrerende prijzen aanbieden. Vertel ons wat u wilt en wij gaan er achteraan!

Muziek, cabaret, animatie en meer

Live muziek geeft elk feestje iets extra's. Muziek is sfeerbepalend, net als passend cabaret of animatie. Maar ook als het gaat om activiteiten bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u een middag oud-Hollandse spelletjes organiseren? Of wilt u die ene goochelaar die u laatst ergens gezien heeft? Of een heuse stormbaan als teambuilding activiteit? Wij lopen over van de ideeën en staan open voor uw eigen suggesties. Bel ons vandaag nog en vertel ons uw wensen. Samen zorgen wij voor een feestavond die u nog zal heugen. In positieve zin uiteraard!

Personal touch in entertainment

Your Choice Catering Delft houdt van de personal touch in alles wat we doen. Afspraken zijn afspraken en beloofd is beloofd, zo simpel is het! We maken een checklist van al onze afspraken en houde u voortdurend op de hoogte van de stand van zaken. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent. Alle facilitaire zaken nemen wij voor onze rekening: eten, drinken, materialen, entertainment en styling. Uw feest, zakelijk event of bedrijfsopening hoeft u geen enkele zweetdruppel te kosten want wij zorgen overal voor!

De afgelopen decennia hebben wij - behalve een schat aan ervaring - een heleboel contacten opgedaan. Daardoor kunnen wij ook aan hele specifieke verzoeken voldoen. Een smartlappenzanger? Geen probleem? Een Jan Smit look-a-like? Die vinden wij voor u! Wilt u weten wat we voor u kunnen doen op entertainment gebied? Bel of mail ons vandaag nog en wij staan voor u klaar!

Een prijsopgave of een advies verplicht u uiteraard tot niets. Bel ons gratis telefoonnummer 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in en u hoort binnen 24 uur van ons!