Facebook    Twitter
Your Choice Catering Delft Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Marconiweg 85
2627 BA Delft
tel. 015 - 7440070

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Delft - Buffetten

Voor uw feest, hetzij een privé aangelegenheid of een zakelijk event, is er bij Your Choice Catering Delft een passend buffet te vinden. Onze buffetten zijn zeer uitgebreid, zowel wat betreft warme als koude gerechten. Bovendien berekenen wij voor onze buffetten een zeer scherpe prijs, waardoor de prijs-kwaliteit verhouding uiterst gunstig is. En Your Choice Catering Delft zorgt niet alleen voor de inwendige mens. Het oog wil ook wat! Vandaar dat wij alles mooi opdienen en daarbij ook nog de styling en verzorging van uw locatie op ons nemen.

Standaard buffetten

Om het u gemakkelijk te maken hebben we een aantal standaardbuffetten voor u samengesteld. Alle buffetten bestaan uit zowel koude als warme gerechten en bieden voor iedere smaak de nodige lekkernijen. Voor een bedrag vanaf € 13.50 per persoon kunt u kiezen uit deze buffetopties, waarbij borden, bestek, servetten en buffettafels zijn inbegrepen. De gerechten zullen worden geserveerd op feestelijke spiegels en/of schalen. Voor een nog mooier cachet kunt u de buffettafels ook laten opmaken met bordeaux rode tafelrokken en decoraties. Alles zonder bijkomende kosten!

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Buffetten in een bepaald thema

Heeft u een themafeest en wilt u uw buffet in een bepaald thema serveren? Bij elk thema denken we met u mee in de keuze van de gerechten en de drankjes. Of u nu kiest voor Indonesisch buffet met saté en een heerlijke spekkoek als dessert of voor Caribisch thema met gerechten als een longeur van mango kokos. Een aantal concepten hebben wij al voor u uitgewerkt, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om samen met u uw eigen gekozen thema tot een fantastisch, op maat gemaakt buffet, samen te stellen.

Dessertbuffet

Denkt u er wel aan om nog wat ruimte te laten voor een lekker nagerecht? Een smakelijk dessertbuffet kan bij natuurlijk niet ontbreken na een geslaagd buffet! Laat u verrassen met het Grand Dessert waarbij u mag genieten van diverse kleine nagerechten of stel uw eigen dessertbuffet samen met uw favorieten zoals een chocoladefondue of een luchtige bavarois. Onze dessertgebakjes uit eigen keuken zijn befaamd in elke regio van het land!

Afspraak is afspraak

Your Choice Catering Delft is graag glashelder over alle afspraken die u met ons maakt. Alle genoemde prijzen van onze buffetten zijn inclusief BTW en schoonmaakkosten. Serviesgoed en alle andere basismaterialen nemen we kosteloos voor u mee. Een heerlijk buffet, bereid met ingrediënten van topkwaliteit hoeft bij Your Choice Catering Delft echt niet de hoofdprijs te kosten!

Your Choice Catering Delft is dagelijks bezig met het verzorgen van catering en cateringdiensten op maat. Wij staan u graag te woord als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen.

Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.