Facebook    Twitter
Your Choice Catering Delft Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Marconiweg 85
2627 BA Delft
tel. 015 - 7440070

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Delft - Bedrijfscatering

Your Choice Catering Delft is naast het verzorgen van privé en zakelijke feesten, ook actief in de bedrijfscatering. Onze bedrijfscatering omvat niet alleen incidentele lunches en warme maaltijden, maar ook catering op structurele basis, bijvoorbeeld de exploitatie van uw bedrijfsrestaurant of het leveren van maaltijden op contractbasis.

Te druk om te eten?

Zijn uw mensen ook weleens te druk om te eten? Maken u en uw team overuren of lopen de diensten af en toe uit? Laat uw medewerkers in dat geval weer nieuwe energie opdoen met een gezonde broodmaaltijd, soep, fruit of warm gerecht. Your Choice Catering Delft brengt uw productie weer op peil door u te voorzien van een gezonde, uitgebalanceerde maaltijd en de bijpassende dranken. Wilt u meer weten? Bel of mail ons dan vandaag nog!

Maatwerk en persoonlijk contact

Your Choice Catering Delft behoort met haar service en cateringervaring tot de top in Nederland. En die positie is ons niet aan komen waaien. We proberen nog steeds voortdurend te streven naar een betere dienstverlening, ook voor wat betreft de bedrijfscatering. Door onze persoonlijke aanpak en het maatwerk dat wij leveren, zijn wij in staat om elke onderneming of instelling, van 50 tot 300 personen, te voorzien van de bedrijfscatering die gevraagd wordt. Afspraak is bij ons afspraak!

Gezonde bedrijfscatering staat centraal

Your Choice Catering Delft heeft de boodschap begrepen: gezonde werknemers zijn productievere en creatiever. Een gezonde, smaakvolle lunch verhoogt het arbeidsplezier en laat uw personeel weer opgeladen en verkwikt aan de slag gaan. Wij dragen aan die positieve ontwikkeling graag een steentje bij in de vorm van verse producten, vitaminerijke salades, sappen en zuivel. Gun uzelf en uw mensen de voordelen van een lekkere maaltijd die ook nog goed is voor de gezondheid.

Voorbeeld dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder gezonde, vetarme varianten)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, karnemelk en sap
  • serviesgoed

Prijzen en aanbod uiteraard in overleg met u en afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten en/of het aantal dagen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen met al uw vragen of opmerkingen. We staan u graag met een vrijblijvend advies terzijde.