Facebook    Twitter
Your Choice Catering Delft Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Marconiweg 85
2627 BA Delft
tel. 015 - 7440070

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Delft - Materialen

Ondanks dat we geen verhuurbedrijf voor partytenten, plantenbakken en koelkasten zijn, kan Your Choice Catering Delft u tóch deze materialen aanbieden als u bij ons uw feest of uw event boekt. Ons materialenassortiment voorziet in nagenoeg alle spullen die u eventueel nodig zou kunnen hebben, waardoor u niet naar een apart verhuurbedrijf toe hoeft te stappen. Dat is niet alleen handig, maar ook voordelig. Wij bieden u namelijk zeer scherpe huurtarieven voor onze partymaterialen.

Service en gemak

Your Choice Catering Delft houdt van service en gemak voor haar klanten. Wij verzorgen alle onderdelen van uw feest, niet alleen lekkere hapjes, maar ook het juiste entertainment en alle attributen die u nodig heeft. Your Choice Catering Delft kent geen kleine of grote klanten en geen kleine of grote feesten. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke betrokkenheid en verzorgen elke bruiloft, elke examenfuif en iedere personeelsdag van voor tot achter. Als we iets doen, doen we het goed of liever nog: beter!

Materialen, sfeer en meer

De beleving van sfeer is voor Your Choice Catering Delft bij elke festiviteit cruciaal. Natuurlijk zijn goed eten en drinken niet onbelangrijk, maar de ambiance en de randvoorwaarden zijn van niet te onderschatten waarde. Materialen zoals verlichting, verzorgde partytenten, bloemen, planten, ballonnen en andere sfeerverhogende zaken moge niet ontbreken. Kijk rustig in ons materialenoverzicht voor alle attributen die wij voor u in voorraad hebben. Uiteraard krijgt u serviesgoed, bestek en glazen zonder extra kosten bij elk cateringconcept. En voor de andere materialen betaalt u slechts een gering bedrag aan huur. Heeft u vragen over de mogelijkheden die Your Choice Catering Delft heeft op materiaalgebied? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wij staan u met raad en daad terzijde!

Uw wensen staan centraal

Bij Your Choice Catering Delft staan uw wensen centraal. Al onze materialen leveren we volgens de afspraken die we vooraf maken en die we schriftelijk vastleggen. Zo krijgt u precies wat u wilt, zonder onduidelijkheden en zult u zien dat wij voldoen aan al uw verwachtingen en meer! Doordat ons netwerk aan contacten met leveranciers en andere cateringpartners de afgelopen decennia zo gegroeid is, profiteert u van een super service en niet te vergeten van een concurrerende prijs op elk gebied. Vraag ons naar de mogelijkheden die wij u bieden en ook naar onze andere concepten. Het is voor ons een kleine moeite om u alles te vertellen over wat wij u te bieden hebben.

Ons materialenaanbod vindt u als u op in onderstaand overzicht klikt.

Huurmaterialen (pdf)