Facebook    Twitter
Your Choice Catering Delft Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Marconiweg 85
2627 BA Delft
tel. 015 - 7440070

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Delft - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Delft biedt wijnproeverijen aan als onderdeel van een feest, activiteit of zakelijk event dat u bij ons onderbrengt. Onze liefde voor lekker eten en goede wijn brengen wij namelijk graag over op anderen. En een wijnproeverij is daartoe een uitgelezen gelegenheid! Heeft u een bijzondere activiteit voor uw personeelsuitje in gedachten? Wilt u uw familiedag wat opleuken? Ontvangt u binnenkort zakelijke relaties? Denk dan eens aan een wijnproeverij!

Wijnproeverij als activiteit

Een wijnproeverij organiseren wij bij voorkeur als onderdeel van een avond of middag voor een grotere groep. Your Choice Catering Delft maakt van een wijnproeverij een ware belevenis voor iedereen. Heeft u geen verstand van wijn? Dat is helemaal niet nodig. Drinkt u geen wijn? Ook dan is een wijnproeverij een oergezellige gebeurtenis war u met volle teugen van kunt genieten. Ondanks dat wij geen eigen wijnassortiment hebben, kiest de sommelier een aantal wijnen uit waar hij u met passie over zal vertellen. Ook als er in uw gezelschap mensen zijn die geen wijn drinken, zullen zij er iets van opsteken. En dat geldt zeker voor iedereen die wél graag een wijntje of een rosétje drinkt!

Wijntje, hapje, gezelligheid!

Voor veel mensen is een wijntje drinken gekoppeld aan een hapje eten. Your Choice Catering Delft heeft voor u maar liefst drie arrangementen samengesteld die ideaal zijn qua evenwicht en smaken. Heeft u zelf een ander assortiment hapjes in gedachten? Laat het ons gerust weten en wij maken een wijn & spijs arrangement dat is aangepast aan uw smaak én aan uw budget!

Onze wijn en spijs arrangementen:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Met ons op wijnreis

Your Choice Catering Delft selecteert voor u tien wijnen die niet alleen uit de gerenommeerde gebieden in Spanje, Frankrijk en Italië komen, maar we nemen u ook mee op wijnreis naar andere continenten. U leert zo tijdens het drie uur durende wijnevent een breed scala aan wereldwijnen kennen waar u wellicht nog nooit van gehoord had. Laat u meevoeren op ontdekkingsreis!

De kosten voor de wijnproeverij zijn € 20,- p.p. exclusief de kosten voor de sommelier.

Wijnproeverij als groepsgebeuren

Wijn proeven is bij uitstek een groepsgebeuren. Onze sommelier en onze kok verzorgen daarom een wijnproeverij heet liefst voor een iets groter gezelschap. Wat is er mooier dan samen met anderen genieten van een wijntje en een hapje? Niets! Bel daarom vandaag nog ons gratis nummer of mail ons als u vragen heeft. Wij staan u graag met raad en daad terzijde!