Facebook    Twitter
Your Choice Catering Delft Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Marconiweg 85
2627 BA Delft
tel. 015 - 7440070

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Delft - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Delft assisteert u graag bij het organiseren van uw bedrijfsfeest, teamdag of ander event. Bestaat uw onderneming 10 jaar of zelfs 20? Of viert u een uitbreiding of een jaarlijks teamuitje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw bedrijfsfeest tot in de details, waarbij we u alles uit handen nemen. Catering, activiteiten, styling van de feestlocatie, entertainment, u noemt het maar op, wij regelen het!

Maatwerk, contact en korte lijnen

Mocht u voor uw bedrijfsfeest alleen de hapjes van ons nodig hebben, dan zijn we daar uiteraard erg blij mee. Maar behalve dat, kunt u ons ook inschakelen voor alle andere aspecten van uw event. Your Choice Catering Delft beschikt over een gemotiveerd team dat uiterst ervaren is in het plannen en organiseren van zakelijke evenementen van klein tot groot. Persoonlijk contact, korte lijnen en maatwerk zijn onze speerpunten. Zo bent u verzekerd van een bedrijfsfeest dat nog lang onderwerp van gesprek zal zijn op de werkvloer en bij uw zakelijke relaties.

Bedrijfsfeesten met extra cachet

Professioneel, deskundig en betrokken, dat is Your Choice Catering Delft ten voeten uit. Standaard is voor ons nooit standaard en waar anderen stoppen, gaan wij nog even door. Totdat alles perfect geregeld is! Uw feest is een unieke gebeurtenis die door ons ook als zodanig beschouwd wordt. Wij maken het tot onze taak om uw feest zo te organiseren als u dat voor ogen heeft. Uw wensen en voorkeuren staan centraal bij de afspraken die we maken. Wij staan open voor uw eigen ideeën en suggesties en we hebben er zelf ook genoeg!

Catering en meer

Your Choice Catering Delft voorziet uw feest van elke vorm van culinaire verwennerij die u maar wilt. Een heerlijke barbecue (12 maanden per jaar!), een overvloedig buffet, een smaakvol walking dinner, een luxe lunch, alles kan door ons bereid en geserveerd worden. En behalve voor de gastronomische kant kunt u ons ook inschakelen voor het regelen van eventuele activiteiten en entertainment. Is uw feestlocatie een kale fabriekshal of een koele kantine? Dan toveren wij die in een handomdraai om tot een feestlocatie die zijn weerga niet kent. Een heuse skihut, nachtclub of discosfeer, onze creativiteit kent geen grenzen. Wilt u weten welk bedrijfsfeest we voor u kunnen verzorgen? Neem vandaag nog de telefoon en u krijgt een vrijblijvend en passend aanbod. Wij horen graag van u!

Perfectie tot in het detail

Your Choice Catering Delft neemt de touwtjes in handen zodat u uw tijd vrij heeft voor andere dingen. We bereiden alles voor met oog voor detail. Wilt u een echt ontvangst voor uw gasten op de rode loper? Zelfs dat maken wij mogelijk!

Vraag ons alles!

Bel en vraag ons alles wat u maar wilt. Your Choice Catering Delft zal u verrassen met wat wij allemaal voor uw bedrijfsfeest kunnen doen. Onze adviezen en prijsopgaven zijn overigens gratis en vrijblijvend!