Facebook    Twitter
Your Choice Catering Delft Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Marconiweg 85
2627 BA Delft
tel. 015 - 7440070

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Delft - Recepties

Een receptie is een vuurproef voor ieder catering- en stylingbedrijf. En die vuurproef hebben we bij Your Choice Catering Delft al honderden keren met glans doorstaan! We nemen u alles uit handen en laten u genieten van een soepel verlopende receptie, ongeacht hoe groot uw gastenlijst is. Plant u een receptie voor uw bedrijfsopening of voor uw huwelijk? Heeft u een receptie in gedachten voor uw jubileum? Wat de aanleiding ook mag zijn, wij regelen de ideale receptie voor u.

Extra cachet en persoonlijk details

Your Choice Catering Delft geeft uw receptie meer cachet in de vorm van de juiste styling, de perfecte mix van hapjes en drankjes en niet te vergeten: onze persoonlijke details. Van borrelarrangementen tot plantenbakken, van animatie voor de kinderen tot en met een live band, wij organiseren het tot in de puntjes. De receptie die past bij uw persoonlijkheid en bij de aard van het feest, dat is wat u krijgt als u ons uw receptie laat verzorgen. Bel vandaag nog voor de receptie mogelijkheden en alle cateringconcepten!

Cateringarrangementen op maat

Your Choice Catering Delft heeft een aantal standaard borrelarrangementen voor u geselecteerd die het u gemakkelijk maken om tot een keuze te komen. Wat wij echter bieden is catering op maat, dus als u wijzigingsvoorstellen hebt, dan kunt u die rustig aan ons voorleggen. Het is úw receptie, dus ú bepaalt welke hapjes, drankjes en welke styling attributen u van ons wilt hebben.

De voorgeselecteerde receptie arrangementen:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Speciale dranken actie

Al onze recepties kunnen wij voorzien van de geschikte drankenarrangementen. Uw receptie kan bijvoorbeeld gebruik maken van ons speciale 'Onbeperkt Hollands Assortiment'. Dat betekent dat u samen met uw gasten voor de scherpe prijs van € 7,50 onbeperkt mag genieten van de drankjes die u in onderstaand overzicht kunt zien.

Drankenarrangement        

Receptie en de materialen

Vooraf moet gezegd zijn dat wij de serviesstukken, bestek en tafellakens bij al onze arrangementen inbegrepen aan u leveren. Uiteraard nemen wij alle vuile vaat gewoon mee na afloop!

Mocht u daarnaast nog andere materialen nodig hebben, bijvoorbeeld een katheder, partytent, koelkast of een ander party attribuut, dan bieden wij u deze tegen een zeer lage huurprijs als extra service aan. Your Choice Catering Delft regelt uw receptie namelijk vanaf het intake gesprek tot en met het opruimen, van a tot z!

Materialen        

Receptie - welkom

U wilt zelf natuurlijk geen minuut missen van uw eigen receptie. Daarom neemt ons team u de hele logistieke rompslomp met alle plezier uit handen. Your Choice Catering Delft beschikt over een getraind team vakmensen dat u gastvrij en servicegericht bijstaat. Ze laten iedereen voelen welkom te zijn en treden iedereen met alle egards tegemoet.
Wij staan voor u klaar als u meer informatie of specifieke vragen omtrent prijzen en arrangementen wilt hebben. Bell gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom bij ons!