Facebook    Twitter
Your Choice Catering Delft Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Marconiweg 85
2627 BA Delft
tel. 015 - 7440070

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Delft - Walking dinner

Het walking dinner concept wordt ook aan geboden door Your Choice Catering Delft. Een walking dinner is een diner dat letterlijk met je meeloopt! Het personeel serveert gerechten zoals een mini Thaise soep of mini varkenshaasjes op handige bordjes, waarbij bestek overbodig is. Het hele walking dinner wordt al lopend geserveerd en de gerechten worden mooi opgediend. U en uw gasten zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen en er ontstaat er een losse en ontspannen sfeer. Ideaal voor een onvergetelijke avond, ongeacht wat de feestelijke aanleiding ook mag zijn!

Walking dinner arrangementen

Your Choice Catering Delft heeft een bijzonder ruime keuze aan walking dinner assortimenten. Wat dacht u van in soja gemarineerde varkenshaas met bosuitjes? Of een stukje ossenhaas met portsaus? Of een pulletje met onze beroemde briesoep? U heeft de vrije keuze voor wat betreft de samenstelling van het walking dinner, maar Your Choice Catering Delft is wel alvast zo vrij geweest een drietal varianten voor samen te stellen.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinners - genieten bij elke gelegenheid

Een walking dinner zoals wij dat presenteren, past bij zo ongeveer elk feest en elk zakelijk event. Vanaf € 19.50 per persoon boekt u al een walking dinner. Bij groepen vanaf 50 personen zit de kok daarbij inbegrepen, bij kleinere gezelschappen kost de kok € 25,- per uur. De gerechtjes zijn zorgvuldig bereide en opgediende hapjes met de waarde van een volledig topdiner. Met een walking dinner combineert u borrel en diner; u heeft zo het beste van twee werelden!

Het walking dinner concept

Onze keukenbrigade bereidt, geheel of gedeeltelijk, het walking dinner ter plekke. Onze chef neemt - indien gewenst - eventueel ontbrekende keukentoestellen en andere attributen mee. Your Choice Catering Delft overlegt hierover uiteraard vooraf met u, net als over de definitieve menukeuze. Onze doelstelling is dat Your Choice Catering Delft u een fijne avond bezorgt, waarbij u vooraf precies weet waar u aan toe bent. U heeft tijdens het walking dinner nergens omkijken naar, behalve naar uw gasten.

Een drankje bij het walking dinner?

Your Choice Catering Delft kan desgewenst uw walking dinner voorzien van allerlei soorten alcoholische en non- alcoholische dranken. Zo staat het u vrij om gebruik te maken van het onbeperkte drankenarrangement tegen het absoluut lage tarief van € 7,50 per persoon. Materialen zoals een tapinstallatie, glazen, een spoelinstallatie en eventuele andere benodigdheden nemen wij op uw verzoek graag voor u mee! Bel ons voor een afspraak en wij vertellen u tot in de details alles over het walking dinner!

Meer informatie

Wilt u precies weten wat een walking dinner in uw geval inhoudt en wat het kost? Neem vrijblijvend contact op met ons voor een offerte op maat. Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in.