Facebook    Twitter
Your Choice Catering Delft Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Marconiweg 85
2627 BA Delft
tel. 015 - 7440070

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Delft - Bruiloften

Als het goed is, trouw je maar één keer, hooguit twee keer, in je leven. Een bruiloft moet daarom in een keer goed gaan, want een tweede kans krijg je meestal niet! Met Your Choice Catering Delft weet je zeker dat jullie huwelijksdag die ene speciale dag zal zijn waar jullie je op verheugen. Jullie trouwdag verzorgen wij van a tot z precies zoals jullie dat willen. Wij zeggen alvast volmondig 'ja' tegen jullie. Wat zeggen jullie?

Bruiloft op rolletjes

Your Choice Catering Delft zorgt ervoor dat jullie huwelijksfeest op rolletjes verloopt. Vanaf het moment van de plechtigheid tot en met het opruimen na afloop en alles wat daar tussenin plaatsvindt: wij nemen jullie alles uit handen. Onze persoonlijke aanpak en onze professionaliteit maken ons tot jullie ideale wedding planner. Geen stress, alleen maar genieten van elkaar en van jullie gasten, dat is wat wij jullie garanderen.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Bruiloften zijn bij uitstek feesten die om maatwerk vragen en dat is precies wat wij jullie, het bruidspaar, te bieden hebben. We stellen bij de organisatie en de planning jullie wensen centraal. Wil je een spectaculair optreden van een live band? Moet de catering aangepast zijn aan wat jullie voor ogen hebben? Een speciale bruidstaart of een intieme lunch met jullie familie, alles kan. Your Choice Catering Delft wil dat jullie huwelijksdag een vliegende start is naar een geweldig leven samen!

Trouwen is liefdewerk

Voor ons blijft het elke keer weer genieten: een stel dat in het huwelijksbootje stapt, geeft daarmee aan samen oud te willen worden. Voor Your Choice Catering Delft is de organisatie van een bruiloft daarom steeds weer een bijzondere gebeurtenis. Jullie moeten jullie grote dag kunnen vieren op de manier zoals jullie dat willen, tot en met de kleinste details. We gaan uitgebreid met jullie in gesprek om al jullie wensen in kaart te brengen en maken waterdichte afspraken waar wij geen centimeter van afwijken. Your Choice Catering Delft staat garant voor een huwelijksdag die bij jullie en jullie gasten een onuitwisbare indruk achter zal laten.

Bruiloften zonder concessies

Your Choice Catering Delft is er veel aan gelegen om jullie trouwdag helemaal tot in de puntjes te verzorgen. Wat betreft service en kwaliteit doen wij geen concessies: ons team heeft dienstverlening op nummer één staan. Jullie hoeven nergens wakker van te liggen, want onze expertise en ervaring waarborgt een trouwdag die alleen nog draait om jullie, het bruidspaar! En kiezen jullie ons als degene die jullie trouwdag mag regelen. Dan is het dubbel feest, want van ons krijgen jullie dan een proefdiner aangeboden waarbij ook jullie ouders mogen aanschuiven. Lekker een avondje voorpret op onze kosten, hoe mooi is dat?

De ideale trouwlocatie

Your Choice Catering Delft is niet alleen ervaren in het organiseren van de bruiloft van het jaar voor jullie; we beschikken ook over de meest bijzondere trouwlocaties verspreid over heel Nederland. Niet alleen voor grootse plekken, met veel ambiance kunnen jullie bij ons terecht, ook minder bekende en intieme trouwlocaties behoren tot ons aanbod.
Vanzelfsprekend vind je op onze site niet elke trouwlocatie uit ons aanbod. Wil jij graag een trouwlocatie die er niet bij staat? Vraag ons rustig wat de mogelijkheden zijn, wij doen ons uiterste best om de locatie voor jullie te reserveren.

Met al jullie vragen, opmerkingen en verzoeken kunnen jullie bij ons terecht. Offertes en adviezen zijn natuurlijk zonder kosten en zonder verdere verplichtingen. Wij zien uit naar jullie telefoontje of jullie mail!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.