Facebook    Twitter
Your Choice Catering Delft Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Marconiweg 85
2627 BA Delft
tel. 015 - 7440070

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Delft - Bedrijfsopening

De start van een nieuw bedrijf, de opening van een vernieuwde winkel, de fusie van twee organisaties, het zijn allemaal aanleidingen om een feestje te vieren. Gaat uw onderneming verhuizen naar een groter pand? Of heeft u de boel eens flink verbouwd? Your Choice Catering Delft maakt van uw bedrijfsopening een happening waar iedereen plezier aan beleeft. Met lekkere hapjes, een drankje en de juiste styling wordt uw opening een geslaagd event!

Uw bedrijfsopening in stijl

Your Choice Catering Delft laat uw bedrijfsopening plaatsvinden in de stijl die u wenst. Wij passen onze styling, hapjes, drankjes en het eventuele entertainment aan de aard van het bedrijf aan. Wij gaan met u om de tafel en bespreken tot in detail wat wij voor u kunnen betekenen. De afspraken die wij met u maken, zijn absoluut bindend. Bij ons geldt afspraak is afspraak! De muziek, de aankleding en alle andere zaken worden door ons tot in de puntjes geregeld. U heeft nergens omkijken naar, want wij nemen u alles uit handen. Heeft u een gastenlijst van 50 personen of gaat het om een groots evenement waar honderden mensen op afkomen? Voor ons maakt dat niets uit; wij zorgen voor een bedrijfsopening met allure.

Kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit

Your Choice Catering Delft heeft meer dan twintig jaar ervaring met het regelen van bedrijfsopeningen in allerlei branches. Onze expertise zetten wij graag in om u van dienst te zijn bij alle zaken die komen kijken bij het vieren van een ludieke of juist zakelijke bedrijfsopening. Ons team is flexibel en creatief als het gaat om originele ideeën en onze cateringconcepten zijn tiptop verzorgd. De gastronomische kwaliteit die Your Choice Catering Delft u kan aanbieden is zonder meer van de hoogste kwaliteit. En toch lukt het ons om u een zeer scherpe prijs voor dit alles te kunnen offreren.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Origineel en gezellig

De hierboven beschreven folkloristische 'hoogste punt viering' steken wij graag in een modern jasje. Your Choice Catering Delft maakt de planning, organiseert en voert uit, waardoor u tijd heeft om te genieten van de opening van uw eigen bedrijf. Wilt u bijvoorbeeld een opening houden in Hollandse sferen met snert, warme chocomel en pannenkoeken? Of had u een meer Caribisch gebeuren in gedachten met een superlekkere barbecue en animatie voor de kids? Zeg ons wat u wilt en wij gaan voor u aan de slag!

Voor een advies of offerte op maat belt u gratis met 0800 489 0 489 of u vult ons contactformulier in.